Virksomhedsworkshop  

Menneskeliggjort, relevant og praktisk 

Tilpasset workshop til din virksomhed

Vi tilbyder en skræddersyet workshop til dig og dine medarbejdere. Mathias kommer ud til jer og deler indsigt om, hvordan kunstig intelligens (AI) kan have en betydelig indvirkning på hele virksomheden. Workshoppen tilpasses nøje til jeres virksomheds specifikke situation og relevante behov - uanset om det drejer sig om praktiske øvelser til at optimere processer eller de etiske aspekter, der følger med nye teknologier. 

Mathias-fremlaegger-edited
AI-Breakfast-edited

Skal vi holde workshop hos jer?

Da alle virksomheder er forskellige, inviterer vi jer til en uforpligtende samtale med Mathias. Han vil give jer indsigt i, hvordan workshoppen kan tilrettelægges, og dele sine erfaringer fra andre virksomheder.


Tal med Mathias, hvis du vil høre mere

Åh nej - ikke endnu en workshop?

Workshops gør jer ikke til AI eksperter. Men for mange er det et rigtig godt sted at starte! Det som workshops nemlig kan, som de fleste andre formater ikke kan, er at give jer et fælles udgangspunkt.

Alle medarbejdere har forskellige forudsætninger for at begynde at arbejde med AI, og det er i virksomhedens interesse at sikre, at I taler om de rigtige ting, at holdet begejstres for de nye teknologier, og at I går fra, at AI er et personligt problem, til at I finder de fælles løsninger. Og ikke mindst at ingen føler sig efterladt.

En workshop giver jer en fælles referenceramme, fælles forståelse af hvad AI er, hvad det kan, og hvad I skal bruge det til. Og et fælles sprog, som idéer og forandringer kan vokse ud af. Derfor er workshops vores foretrukne format, når forandringer skal skabes. Det er et afsæt, hvor vi samarbejder om at løfte alles forudsætninger for at omfavne teknologi og en ny måde at arbejde på.

Mathias-edited

Sådan kan en workshop se ud


Tjek - orange

Grundprincipper for AI: Start med at etablere grundlæggende forståelse for AI. Bliv inspireret af konkrete anvendelser af AI hos andre mindre og mellemstore virksomheder. Dette danner rammen for praktiske øvelser.


Tjek - orange

Hands-on øvelser: Gennem praktiske øvelser får ledere og medarbejdere en forståelse for AI's potentiale i deres specifikke arbejdsopgaver.


Tjek - orangeEtiske overvejelser: Diskuter de etiske aspekter ved AI. Det er vigtigt at være bevidst om, hvordan man bruger AI ansvarligt og undgår hovedløs implementering. 


Er I klar til AI?

Ring til os på +45 42 46 16 46, eller skriv dine kontaktoplysninger nedenfor. Så tager vi i første omgang et helt uforpligtende online møde om, hvad jeres udfordringer er, og hvordan vi bedst kan hjælpe jer i gang med AI sammen.

Viser SMV'er den sikre vej ind i AI-æraen

med konkret rådgivning og træning
LI - orange

Frydenborgvej 27N

3400 Hillerød

The AI project - logo med tekst

Guider SMV'er sikkert ind i AI-æraen   

med konkret rådgivning og træning

 LI - orange

 

Frydenborgvej 72N

3400 Hillerød

The AI project - logo med tekst