AI workshop for ledere

Fordi AI er en ny ledelsesopgave

 


Køb jer til et forspring?

En stærk og ensrettet ledergruppe spreder positive forandringer til alle i organisationen. Derfor skal I holde en lederworkshop.

Det første skridt er et uforpligtende onlinemøde
Lars-edited
Mig-og-jose-edited-edited

Fra diskussioner til forandringer

Alle kender følelsen af, at vi har en diskussion om noget, der er vigtigt - men at det er svært at få det gjort helt konkret. Vi taler ud fra vores forskellige udgangspunkter og forudsætninger, og vi har alle en masse holdninger og meninger om, hvad der er vigtigt, og vi ender med at tale rundt om udfordringerne i stedet for om løsningerne.

 

Med en AI lederworkshop tager vi fat på to vigtige forandringer. Vi giver jer et fælles udgangspunkt, og en fælles referenceramme, som diskussionerne kan tages ud fra, så det bliver mere effektivt og konkret. Og så hjælper vi jer med at sætte de relevante diskussioner ind i en plan, så de kommer i den rigtige rækkefølge, og så det ender ud i noget, som I kan handle på. 

Det vil I opleve


Tjek - orange

Efter lederworkshoppen vil I have mere effektive diskussioner om AI. I vil have nye indsigter I de krav og forventninger, der stilles til jer som ledergruppe i en verden med AI, og hvordan I bedst griber det an, når I skal skabe forandringer hos jeres medarbejdere.Tjek - orange

I vil få nye værktøjer og ledelsesteknikker, og ikke mindst en solid forståelse for, hvad AI betyder for jer, og hvordan I kan bruge AI gennem jeres medarbejdere.Er I rustet til at stå i front?

Ring til os på +45 42 46 16 46, eller skriv dine kontaktoplysninger nedenfor. Så tager vi i første omgang et helt uforpligtende online møde om, hvad jeres udfordringer er, og hvordan vi bedst kan hjælpe jer i gang med AI. Sammen.

Viser SMV'er den sikre vej ind i AI-æraen

med konkret rådgivning og træning
LI - orange

Guider SMV'er sikkert ind i AI-æraen   

med konkret rådgivning og træning

 LI - orange

 

Frydenborgvej 72N

3400 Hillerød

The AI project - logo med tekst