Vil du teste AI i din virksomhed?

- og vil du gerne gøre det i et set-up, hvor du får indblik i, hvad AI kan gøre i en konkret og afgrænset proces? Så prøv et AI-Eksperiment.

I en travl hverdag som SMV-ejerleder eller -direktør kan det virke uoverskueligt at skulle vurdere, hvor og hvordan man kan implementere AI og skabe værdi for sin SMV. Det er derfor, vi har udviklet AI-Eksperiment. For at hjælpe dig og din virksomhed gennem en afgrænset proces, som viser jer effekten af AI. 

mathias1709_Ultrarealistic_photo_of_a_Danish_office_landscape_v1

Processen med AI-eksperiment

1. Ide - Vi finder i fællesskab en proces, hvor det giver mening for din virksomhed, at vi gennemfører AI-eksperimentet. Det kan f.eks. være en effektiv proces for referatskrivning. Vi tester forskellige værktøjer og processer for at vurdere potentialet ved at lade den nuværende proces understøttes af AI.  

2. Format - Vores AI-konsulent afholder sammen med udvalgte medarbejdere en workshop på 2 timer, hvor AI-værktøjerne testes i fællesskab på den konkrete proces. 

3. Udbytte - Du/I får gennem et hverdagsrelateret eksperiment øget indsigt i og praktisk erfaring med AI. I får testet et konkret scenarie fra jeres dagligdag, vurderet potentialet, og hvis det er succesfuldt, har I en ny og værdiskabende proces.

4. Investering - Opgaven estimeres til 2-3 timer til forberedelse, 2 timer til selve eksperimentet samt ca. 2 timers efterbehandling. Dette inkluderer også et feedbackmøde med præsentation af, og dialog om, eksperimentets resultater med en af vores AI-konsulenter. AI-Eksperiment tilbydes til en fastpris på kr. 7.200,- ekskl. moms. 

Eksempel på AI-optimeret proces med referatskrivning

Eksemplet viser, hvordan AI understøtter tilblivelse af et referat, uden at menneskelige ressourcer bruges til andet end at tjekke, at referatet er ok inden afsendelse.

AI Proces

Formiddagens talere

Thomas Grane

Thomas Grane har mere end 20 års erfaring i at opbygge succesfulde datadrevne digitale forretningsløsninger, hvor AI har spillet en central rolle særligt de seneste 5-6 år. Han rådgiver i dag virksomheder og organisationer i, hvad man skal overveje, og hvor man kommer i gang. Vigtige fundamentale forhold skal være på plads ud fra et strategisk, teknisk og menneskeligt perspektiv, før man kaster sig ud i de mange nye muligheder.

Jonathan Løw

Jonathan Løw er serie-iværksætter og én af Danmarks mest anerkendte eksperter inden for AI og innovation. Han har skrevet flere bestsellere om emnet samt rådgivet både små og store danske virksomheder om AI i praksis. Han er co-founder af AI-virksomheden JumpStory, som Forbes Magazine omtalte som "Netflix for billeder". Derudover lægger Jonathan selv vægt på sit jyske ophav og en jordnær tilgang til tingene - ikke mindst, når det kommer til kunstig intelligens.

Seminarets lokation

Format Biograf, Ballerup-Centeret 2, 2750 Ballerup


Viser SMV'er den sikre vej ind i AI-æraen

med konkret rådgivning og træning
LI - orange

Frydenborgvej 27N

3400 Hillerød

+45 42 46 16 46

The AI project - logo med tekst

Guider SMV'er sikkert ind i AI-æraen   

med konkret rådgivning og træning

 LI - orange

 

Frydenborgvej 72N

3400 Hillerød


The AI project - logo med tekst