Mathias-fremlaegger-edited

Dit udbytte 

Med et AI-opstartsmøde får du og din SMV en introduktion til AI og udvalgte værktøjer for hele virksomheden. Mødet holdes hos jer. Det giver organisationen et samlet afsæt og fundament for at se mulighederne med AI i jeres virksomhed.

At arbejde med AI er ikke blot et nyt IT-system, som tages i brug. Det er en ny og anderledes måde at arbejde på. For at man kan identificere, hvor og hvilke processer som kan optimeres med AI, er det nødvendigt at forstå AI. På opstartsmøde tager vi hul på den proces med dig og din virksomhed og giver medarbejderne et fælles udgangspunkt. I får redskaberne til at se, hvor og hvordan, I kan komme i gang.

Hvordan foregår det?
1. Briefingmødet - Inden opstartsmødet holder du et briefingmøde med vores AI-konsulent. Mødet sikrer, at vi kan målrette opstartsmødets indhold til din virksomhed og jeres hverdag.

2. Opstartsmødet - En af vores AI-konsulenter afholder opstartsmødet hos jer for hele virksomheden. Opstartsmødet er sat til at vare en time. På mødet præsenteres I for et overblik over AI, og I hører om sprogmodeller og billedgeneratorer. Specifikt demonstreres ChatGPT og MidJourney, som også persepktiveres i forhold til andre lignende services.

3. Efter opstartsmødet - I har nu et fælles fundament og et godt udgangspunkt for at vurdere, hvor og hvordan I vil opkvalificere medarbejdere inden for AI og dykke mere ned i specifikke områder, som I kan starte op.

4. Pris - Et AI-opstartsmøde koster kr. 4.995,- ekskl. moms.  

Formiddagens talere

Thomas Grane

Thomas Grane har mere end 20 års erfaring i at opbygge succesfulde datadrevne digitale forretningsløsninger, hvor AI har spillet en central rolle særligt de seneste 5-6 år. Han rådgiver i dag virksomheder og organisationer i, hvad man skal overveje, og hvor man kommer i gang. Vigtige fundamentale forhold skal være på plads ud fra et strategisk, teknisk og menneskeligt perspektiv, før man kaster sig ud i de mange nye muligheder.

Jonathan Løw

Jonathan Løw er serie-iværksætter og én af Danmarks mest anerkendte eksperter inden for AI og innovation. Han har skrevet flere bestsellere om emnet samt rådgivet både små og store danske virksomheder om AI i praksis. Han er co-founder af AI-virksomheden JumpStory, som Forbes Magazine omtalte som "Netflix for billeder". Derudover lægger Jonathan selv vægt på sit jyske ophav og en jordnær tilgang til tingene - ikke mindst, når det kommer til kunstig intelligens.

Seminarets lokation

Format Biograf, Ballerup-Centeret 2, 2750 Ballerup


Viser SMV'er den sikre vej ind i AI-æraen

med konkret rådgivning og træning
LI - orange

Frydenborgvej 27N

3400 Hillerød

+45 42 46 16 46

The AI project - logo med tekst

Guider SMV'er sikkert ind i AI-æraen   

med konkret rådgivning og træning

 LI - orange

 

Frydenborgvej 72N

3400 Hillerød


The AI project - logo med tekst