Vilkår & betingeler

Indholdsfortegnelse

 1. Definitioner
 2. Vores kontrakt med dig
 3. Din konto hos os
 4. Din e-mailadresse
 5. Dit materiale
 6. Pris, betaling og levering af tjenester
 7. Fortrydelsespolitik
 8. Annullering af ordrer
 9. Utilfredshed med tjenesterne
 10. Gældende lov, udenlandske skatter, afgifter og importrestriktioner
 11. Ansvarsfraskrivelser
 12. Erstatning
 13. System Sikkerhed
 14. Acceptabel Brugspolitik
 15. Fortrolige Oplysninger og Intellektuelle Ejendomsrettigheder
 16. Diverse bestemmelser


 

Disse vilkår og betingelser regulerer forretningsforholdet mellem dig og os. Når du køber fra os, accepterer du at være bundet af dem.

 

Ingen personer under 18 år må købe tjenester. Hvis du er under 18, bedes du bede en voksen om hjælp til dit køb.


Vi er: The AI Project

Vores forretningsadresse er: Frydenborgvej 27N, 3400 Hillerød, Danmark

Du er: en besøgende på en hjemmeside ejet af os og/eller en kunde hos os


Ved at bruge vores hjemmeside til at foretage et køb accepterer du at have læst og forstået The AI Projects' vilkår og betingelser, og du accepterer, at de udgør en del af kontrakten mellem os. Hvis du er under 18 år, bekræfter du, at du har gjort dine forældre eller værge opmærksom på vilkårene og betingelserne, og at denne person har accepteret, at du må købe vores tjenester.

 

Disse vilkår og betingelser gælder:

1.    Definitioner

I denne aftale betyder:

"Forbruger" enhver naturlig person, der tilgår vores hjemmeside eller køber produkter eller tjenester fra os.

"Indhold" betyder ethvert materiale i enhver form offentliggjort på vores hjemmeside, enhver social mediekonto drevet af eller forbundet til os eller enhver tredjepartsplatform, af os eller enhver tredjepart med vores samtykke.

"Fortrolige oplysninger" betyder forretningshemmeligheder; computerhardware, applikationer og softwareprogrammer; lyd- eller visuelle optagelser i ethvert format; uddannelsesmateriale i ethvert format; specifikationer, skabeloner, generelt design eller layouts; finansielle eller regnskabsmæssige oplysninger; kunde- eller leverandørdata og detaljer; markedsundersøgelser, forsknings- og udviklingsmaterialer; sammen med enhver information eller materiale, som The AI Project eller vores associerede enheder i fremtiden kan angive er fortroligt, eller som det kan være åbenbart er fortroligt; og vores interne forretningsprocesser og procedurer, medmindre:

- at fortrolige oplysninger overføres til offentligheden uden din skyld eller handling;

- vi giver dig skriftlig tilladelse til at frigive det; eller

- du er forpligtet af en juridisk proces til at afsløre disse oplysninger og har givet os meddelelse om denne forpligtelse.

"Vores hjemmeside" betyder (a) hele computerhardwaren og softwareinstallationen, der er eller understøtter vores hjemmeside og (b) alle vores webbaserede applikationer, værktøjer og platforme, som du har abonneret på gennem vores hjemmeside eller som vi ellers stiller til rådighed for dig, og som er udviklet, drevet og vedligeholdt af os, tilgængelige via https://www.theaiproject.dk eller en anden udpeget URL, og eventuelle tilknyttede produkter og tjenester, herunder webhosting, som vi stiller til rådighed for dig.

"Materiale" betyder indhold af enhver art postet af dig på vores hjemmeside.

"Tjenester" betyder enhver af de tjenester, vi tilbyder til salg på vores hjemmeside, og omfatter generelt tilgængelige opdateringer og supporttjenester, så vidt det er angivet for hver tjeneste.

"Vilkår og betingelser" betyder disse vilkår og betingelser og omfatter vores privatlivsmeddelelse og eventuelle andre vilkår og betingelser offentliggjort på vores hjemmeside.


2. Vores kontrakt med dig

2.1. Vi anerkender accept af din ordre via e-mailbekræftelse. Det er da vores kontrakt er indgået. Vores besked vil også bekræfte detaljer om din købskvittering.

2.2. Vi kan ikke garantere, at hver tjeneste annonceret på vores hjemmeside er tilgængelig. Hvis en tjeneste, som du har betalt for, bliver utilgængelig på noget tidspunkt, vil vi straks refundere eventuelle penge, du har betalt. Vores refusion dækker perioden med utilgængelighed og ikke nogen periode, hvor tjenesterne har været tilgængelige.

2.3. Vi kan ændre disse vilkår fra tid til anden. De vilkår, der gælder for dig, er dem, der er offentliggjort her på vores hjemmeside på den dag, du bestiller tjenester.

2.4. Hvis du i fremtiden køber tjenester fra os under en ordning, der ikke involverer din betaling via vores hjemmeside, gælder disse vilkår stadig, så vidt de kan anvendes.


3. Din konto hos os

3.1. Du accepterer, at du har givet, og vil fortsætte med at give nøjagtige, opdaterede og komplette oplysninger om dig selv. Vi har brug for disse oplysninger for at kunne levere dig tjenesterne. For information om, hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger, se venligst vores privatlivsmeddelelse.

3.2. Hvis du bruger hjemmesiden, er du ansvarlig for at opretholde fortroligheden af din konto og adgangskode og for at forhindre enhver uautoriseret person i at bruge din computer.

3.3. Du accepterer at påtage dig ansvaret for alle aktiviteter, der foregår under din konto eller adgangskode. Du bør straks fortælle os, hvis du mener, at en person har fået adgang til din konto uden din tilladelse, og også logge ind på din konto og ændre din adgangskode.

 

4. Din e-mailadresse

4.1. Du repræsenterer, at ethvert brugernavn eller e-mailadresse valgt af dig, når det bruges alene eller kombineret med et andet- eller tredjeniveaudomænenavn, ikke forstyrrer rettighederne for nogen tredjepart og ikke er valgt til noget ulovligt formål.

4.2. Du anerkender og accepterer, at hvis vi mener, at et sådant valg forstyrrer rettighederne for nogen tredjepart eller er valgt til noget ulovligt formål, kan vi straks suspendere brugen af det navn eller den e-mailadresse, og du vil erstatte os for ethvert krav eller krav, der opstår på grund af dit valg.

4.3. Du anerkender og accepterer, at vi ikke er ansvarlige over for dig i tilfældet, hvor vi er beordret eller påkrævet af en domstol eller juridisk myndighed til at ophøre med at bruge eller tillade brugen af et bestemt domænenavn som en del af et navn eller en e-mailadresse.

 

5. Dit materiale

5.1. Hvis du poster noget materiale på vores hjemmeside, garanterer du, at du ejer ophavsretten og alle andre nødvendige rettigheder i det, og du accepterer alt ansvar og risiko for det. Du yderligere garanterer, at enhver kendsgerning angivet i dit materiale er nøjagtig.


6. Pris, betaling og levering af tjenester

6.1. Det er muligt, at prisen kan være steget fra den, der er opslået på vores hjemmeside. Hvis det sker, vil vi ikke levere tjenesterne, før du har bekræftet, at du ønsker at bestille til den nye pris.

6.2. Du accepterer at betale den månedlige afgift for tjenesterne fra den PayPal-konto eller kreditkort, du har eller vil give os. Du giver os tilladelse til at arrangere tilbagetrækning af midler fra den konto hver måned uden yderligere henvisning til dig. Du forpligter dig til at holde dine betalingsoplysninger opdaterede og underrette os om eventuelle ændringer rettidigt.

6.3. Betalinger faktureres på forhånd på samme dag som din oprindelige ordrer hver måned. Hvis du har valgt et årligt abonnement, faktureres betalingen på datoen for din ordre og på årsdagen for din købsdato.

6.4. Vores tjenester kan leveres via e-mail / stilles til rådighed for dig til download / på den måde, vi har forklaret på vores hjemmeside.

6.5. Hvis vi ikke er i stand til at levere dine tjenester inden for 10 dage fra datoen for din ordre, vil vi underrette dig via e-mail for at fortælle dig den sandsynlige leveringsdato.

6.6. Når levering af tjenester er startet, kan du til enhver tid opsige tjenesterne ved at give os 30 dages klar varsel. Betaling vil være forfalden indtil udløbet af varslingsperioden.

6.7. Vi kan ændre arten eller leveringen af tjenesterne til enhver tid. Vi kan informere dig om en sådan ændring via e-mail eller ved at offentliggøre detaljer på vores hjemmeside.

6.8. Hvis vi ændrer arten eller leveringen af tjenesterne, kan du opsige denne kontrakt.

6.9. Hvis en ændring, vi foretager i leveringen af tjenesterne, indebærer handling fra din side, og du ikke foretager denne handling, er vi berettiget til at opsige tjenesterne til dig uden varsel.

6.10. Du må ikke dele eller tillade andre at bruge tjenesterne i dit navn.

6.11. Vi vil gøre vores bedste for at vedligeholde vores hjemmeside, så du har konstant brug, men der vil være tidspunkter, hvor din brug kan blive afbrudt. Afbrud til tjenesterne i rimelige perioder til vedligeholdelse eller årsager uden for vores kontrol er ikke en grund til tilbagebetaling af penge, du har betalt. Når vi er opmærksomme på sandsynligheden for nedetid, vil vi fortælle dig på forhånd.

 

7. Fortrydelsespolitik

7.1. Vi tilbyder ikke refusion, hvis du ombestemmer dig i forhold til at bruge vores tjenester. De fleste online produkter og tjenester leveres digitalt øjeblikkeligt, så du får fuldt udbytte af vores tjenester med det samme.

7.2. Vi forbeholder os retten til at afvise serviceopgaver, i hvilket tilfælde vi vil refundere din betaling inden for en arbejdsdag.


8. Annullering af ordrer

8.1. Da de fleste produkter og tjenester leveres digitalt øjeblikkeligt, tilbyder vi ikke refusion, hvis du ombestemmer dig i forhold til at bruge vores tjenester.

8.2. Tilbagevendende transaktioner kan annulleres når som helst ved at indsende en anmodning til mail@theaiproject.dk

 8.3. Serviceopgaver kan annulleres, før vi påbegynder arbejdet. Hvis du ønsker at annullere en serviceopgave, efter vi er påbegyndt arbejdet, vil du blive opkrævet et rimeligt gebyr for det udførte arbejde indtil annulleringen, plus et administrationsgebyr på €100.

8.4. Dette afsnit påvirker ikke dine rettigheder i tilfælde af, at du har en ægte og gyldig klage over måden, vi har leveret tjenesterne til dig på.


9. Utilfredshed med tjenesterne

9.1. Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med dit køb, kontakt os straks og fortæl os:   

9.1.1. præcis hvorfor du mener, vi har fejlet;

9.1.2. datoen, hvis relevant, for fejlen;

9.1.3. hvornår og hvordan du opdagede fejlen;

9.1.4. resultatet af fejlen;

 9.1.5. dit forslag til, hvad vi bør gøre for at løse situationen og genoprette din tillid til os.

9.2. For at gøre dette er det afgørende, at du kontakter os ved at kontakte os på mail@theaiproject.dk


10. Gældende lov, udenlandske skatter, afgifter og importrestriktioner

10.1. Denne aftale er underlagt lovgivningen i USA, og du accepterer den eksklusive jurisdiktion og værneting i de relevante domstole i USA i enhver tvist, der opstår i forbindelse med eller relaterer sig til brugen af vores hjemmeside eller tjenester. Du kan give os meddelelse om tvist ved at udstede en billet via vores hjemmeside eller på anden måde via e-mail adresseret til direktørerne og sendt til mail@theaiproject.dk. Vi kan give dig meddelelse via e-mail eller andre elektroniske midler.

10.2. Denne aftale er ikke underlagt De Forenede Nationers Konvention om Kontrakter for den Internationale Køb af Varer, hvis anvendelse hermed udtrykkeligt er udelukket.

10.3. Hvis du ikke befinder dig i USA, har vi ingen kendskab til og intet ansvar for lovgivningen i dit land. Hvis du er bosiddende i en jurisdiktion, hvor brugen af vores hjemmeside er uautoriseret, er det dit ansvar at ophøre med at bruge denne hjemmeside.

10.4. Hvis nogen af disse vilkår til enhver tid anses for at være ugyldige, ugyldige eller ikke-håndhævelige af en jurisdiktion, skal de behandles som ændret eller reduceret, kun i det omfang det er minimalt nødvendigt for at bringe det inden for lovgivningen i den jurisdiktion og for at forhindre det i at være ugyldigt, og det skal være bindende i den ændrede eller reducerede form. Med forbehold af dette skal hver bestemmelse fortolkes som separerbar og skal på ingen måde påvirke nogen af de andre vilkår.

10.5. Du er ansvarlig for at købe tjenester, som du lovligt kan importere eller bruge, og for betaling af importtold og skatter af enhver art opkrævet i dit land.


11. Ansvarsfraskrivelser

11.1. Vi eller vores indholdsleverandører kan foretage forbedringer eller ændringer på vores hjemmeside, indholdet eller nogen af tjenesterne, når som helst og uden forudgående varsel.

11.2. Du rådes til, at indholdet kan indeholde tekniske unøjagtigheder eller typografiske fejl. Dette er uundgåeligt i enhver stor webbaseret virksomhed. Vi vil være taknemmelige, hvis du straks gør os opmærksom på eventuelle fejl, du finder.

11.3. Vi giver ingen garanti og fremsætter ingen repræsentation, udtrykkelig eller underforstået, med hensyn til:

11.3.1. tilstrækkeligheden eller egnetheden af tjenesterne til dit formål;

11.3.2. sandheden af noget indhold på vores hjemmeside udgivet af nogen anden end os;

11.3.3. nogen underforstået garanti eller betingelse for salgbarhed eller egnethed af tjenesterne til et formål andet end det, som tjenesterne almindeligvis bruges til;

11.3.4. kompatibiliteten af vores hjemmeside med dit udstyr, software eller telekommunikationsforbindelse.

11.4. Vores hjemmeside indeholder links til andre internetwebsteder uden for vores magt og kontrol. Du anerkender og accepterer, at vi ikke skal være ansvarlige på nogen måde for indholdet af et sådant linket websted, ej heller for noget tab eller skade, der opstår fra din brug af et sådant websted.

11.5. I ethvert tilfælde, herunder tilfældet, hvor et vilkår eller en betingelse eller forpligtelse fra vores side (Underforstået Vilkår) er underforstået i disse betingelser ved lov, er vores ansvar begrænset til det maksimale omfang tilladt ved lov, til værdien af de produkter eller tjenester, du har købt, selvom disse produkter eller tjenester blev leveret til dig uden omkostninger.

11.6. Når vi leverer produkter eller tjenester uden specifik betaling til dig, anses det (eller de) for at være leveret gratis og ikke at være forbundet med noget andet produkt eller tjeneste, for hvilket der opkræves betaling.

11.7. Vi påtager os intet ansvar for følgeskader, som du lider som følge af brugen af vores hjemmeside eller tjenester.

 

12. Erstatning

Du accepterer at erstatte os for ethvert krav eller krav, herunder rimelige advokatomkostninger, fremsat af en tredjepart på grund af eller som følge af din brug af vores hjemmeside, din offentliggørelse af noget materiale, eller krænkelsen af dig, eller af enhver anden person, der bruger din computer, af enhver intellektuel ejendomsret eller anden rettighed tilhørende en person.

 

13. System Sikkerhed

13.1. Du accepterer, at du ikke vil, og ikke vil tillade nogen anden person at krænke eller forsøge at krænke nogen del af sikkerheden på vores hjemmeside.

13.2. Du må ikke bruge noget softwareværktøj med det formål at udtrække data fra vores hjemmeside.

13.3. Du forstår, at enhver overtrædelse af de forpligtelser, der er beskrevet i denne klausul, er ulovlig i mange jurisdiktioner, og at enhver overtrædelse af loven kan resultere i strafferetlig forfølgelse.

 

14. Acceptabel Brugspolitik

Som betingelse for din brug af vores hjemmeside accepterer du at overholde disse bestemmelser:

14.1. Du vil ikke bruge eller tillade nogen anden at bruge vores hjemmeside til at poste, kommunikere eller på anden måde offentliggøre:

14.1.1. ophavsretligt beskyttede værker;

14.1.2. kommercielle lyd-, video- eller musikfiler;

14.1.3. noget materiale, der krænker lovgivningen i enhver etableret jurisdiktion;

14.1.4. ulicenseret software;

14.1.5. software, der hjælper med eller fremmer emulatorer, phishing, hacking, password cracking, IP spoofing;

14.1.6. links til noget af det materiale, der er specificeret i dette afsnit;

14.1.7. pornografisk materiale;

14.1.8. noget materiale, der fremmer diskrimination eller fjendskab over for nogen person på grund af køn, race, religion eller hudfarve.

14.2. Du vil ikke bruge tjenesterne til spamming. Spamming inkluderer, men er ikke begrænset til:

14.2.1. Masseforsendelse af uopfordrede beskeder, eller afsendelse af uopfordrede e-mails, som fremkalder klager fra modtagere;

14.2.2. Afsendelse af junk mail;

14.2.3. Brugen af distributionslister, der inkluderer personer, som ikke har givet specifik tilladelse til at være inkluderet i sådan en distributionsproces;

14.2.4. Gentagen og overdreven offentliggørelse af beskeder uden for emnet i nyhedsgrupper;

14.2.5. Gentagen og overdreven krydspostering;

14.2.6. E-mail chikane af en anden internetbruger, herunder, men ikke begrænset til, at sende truende, injurierende eller obskønt materiale, eller materiale af enhver art, som kunne anses for at være stødende;

14.2.7. At sende aldersupassende kommunikation eller indhold til nogen under 18 år;

14.2.8. At sende materiale, der fremmer eller på nogen måde støtter en ulovlig aktivitet.

 

15. Fortrolige Oplysninger og Intellektuelle Ejendomsrettigheder

15.1. Du accepterer at holde fortrolige oplysninger sikre, at de forbliver vores ejendom og ikke at afsløre eller gøre tilgængelige for afsløring for nogen person, nogen del af det. Hvis du er usikker på, om oplysninger er fortrolige eller ej, antag at de forbliver fortrolige, indtil andet meddeles. Forpligtelsen til at opretholde fortroligheden fortsætter, efter at du har stoppet med at bruge vores hjemmeside eller tjenester.

15.2. Enhver afsløring af fortrolige oplysninger kan resultere i øjeblikkelig afslutning af din adgang til vores hjemmeside eller tjenester og retsforfølgelse for skader som følge af dette brud.

15.3. Vi vil forsvare de intellektuelle ejendomsrettigheder i forbindelse med vores hjemmeside og tjenester, herunder ophavsretten til indholdet og materialet, uanset om det er leveret af os eller af enhver anden indholdsudbyder (herunder ophavsret til: tekst, grafik, logoer, ikoner, billeder, lydklip, digitale downloads, data og software).

15.4. Vi gør også krav på ophavsretten til design og samling af alt indhold på vores hjemmeside. Titel, ejendomsrettigheder og brugsrettigheder forbliver udelukkende vores ejendom og/eller den anden indholdsudbyders ejendom. Vi vil stærkt beskytte disse rettigheder i alle lande.

15.5. Bortset fra som angivet nedenfor, må du ikke kommunikere, kopiere, modificere, offentliggøre, overføre, overdrage eller sælge, reproducere, skabe afledte værker fra, distribuere, opføre, vise eller på nogen måde udnytte noget af indholdet, hverken helt eller delvist.

15.6. Du må ikke bruge vores navn eller logoer eller varemærker eller noget andet indhold på nogen hjemmeside eller andet medie, der tilhører dig eller nogen anden person uden vores udtrykkelige skriftlige tilladelse.

15.7. Du må kun downloade eller kopiere indhold til dit eget personlige brug, forudsat at du opretholder alle ophavsretlige og andre meddelelser indeholdt i det. Du må ikke elektronisk lagre nogen væsentlig del af noget indhold.

15.8. Ved afslutning eller annullering af tjenesterne skal vi returnere din kontaktdatabase med potentielle kunder og kunder til dig.


16. Diverse bestemmelser

16.1. Når vi kommunikerer med dig, gør vi det via e-mail. Du accepterer, at e-mailkommunikation skaber elektroniske transaktioner, der er kontraktligt bindende i overensstemmelse med gældende lov.

16.2. Intet i denne aftale eller på vores hjemmeside skal give nogen tredjepart nogen fordel eller forpligtelse.

16.3. Ingen fravigelse fra os i udøvelsen af nogen rettighed, magt eller bestemmelse i denne aftale skal fungere som en fravigelse af nogen anden ret eller af samme ret på et senere tidspunkt; ej heller skal nogen forsinkelse i udøvelsen af nogen magt eller ret fortolkes som en fravigelse.

16.4. I tilfælde af en tvist, der opstår ud af eller i forbindelse med disse vilkår eller enhver kontrakt mellem dig og os, accepterer du at forsøge at løse tvisten ved at engagere dig i god tro med os i en proces med mægling, før du påbegynder voldgift eller retssag.

16.5. Vi er ikke ansvarlige for noget brud på vores forpligtelser som følge af årsager uden for vores rimelige kontrol, herunder strejker fra vores egne medarbejdere.